Hej då!



Imorgon bär det av, eller typ inatt..
idag har det bara varit fixa, fixa, fixa som gällt så nu har jag inte mer tid att sitta här!
men gå in på resedagboken.se och följ oss där. vi heter snillensnackar

Tjo!



om en vecka!

om en vecka bär det av, nu börjar jag bli sjukt nervös :S
dagarna som gått har varit underbara o något stressiga. i fredags åkte jag hem till pappa efter jobbet, vi lagade massa god mat. på lördag morgon åkte jag in till stan för att färga o klippa håret, efter det var det fika med sara på stan. på kvällen var det dags för festeluring! hade förfest här och kunde inte önska mig att det skulle varit roligare, mina sjuka vänner stod för underhållningen som vanligt sen gick vi ut o skaka rumpa!
när jag kom hem hängde det kläder i taklampan, min fotpall äger nu bara 3 ben ist för 4. men jag gillar det.

I måndags mös jag, sara o elin på fellini. lika trevligt som vanligt! och igår kom amanda hem hit från malmö. va längesen vi sågs så vi hade mkt att prata om :)

nu ska jag iväg till mamma!



When I look at you my mind goes on a trip


fem över ett



ska upp om fem timmar och är inte trött för fem öre
men en sak är jag, hungrig!
så ge mig mat
okej
hej



kvart över fyra

tack för en hejdundrans kväll
nu: god natt?

hau fgeog jeosöajfhhaå aäfkriöööökj

hej då


dusk till dawn

så trött så trött. fick precis ett avtal från ica-banken som ska skrivas under sen är det jag som lever på kreditkort. tänkte det kunde vara bra att ha ett nu på resan, men är lite rädd att använda det. har aldrig ägt ett kreditkort, men nån gång ska vara den första. idag är det 2 veckor tills det bär av och det känns underbat med samtidigt lite skrämmande. kom hem från jobbet ikväll o logga in på mejlen, då hade jag fått resplanen från STA. iiih inga förändringar än så länge iaf.

nej nu är det middag (middag=2 mackor)

bjuder på lite underbar musik. vi har en ipod på jobbet där någon
skön människa har valt ut lite musik. nu kan jag alla låtar utantill (på spelista3)


091116



Nu ska jag kila iväg till jobbet, men det regnar ute buhuu.
tur att nettan också stänger idag, då blir dagen lite bättre!







091511

jag har börjat drömma ofantligt mycket igen, men det är ganska kul. är dock lika trött när jag vaknar som när jag gick o la mig. inatt vad jag på nån bal i en gammal sal. massor av mina vänner som jag umgås med va där. men vem drömmer att de är på en bal!? haha så dumt. idag jobbade jag min sista helg innan jag åker, iofs femte helgen i rad men ändå. jobbar 1½ vecka till sen har jag några dagar semester innan jag åker på semster :P

måste gratta sara också som fått tjänsten som platschef på stora, det kommer gå super! vi ska ut o fira med ett glas vin på onsdag efter jag vatt på möte. mmm viiiin

amanda kommer hit nån gång ikväll så får plocka undan alla kläder så hon också får plats i soffan. det är ju första avsnittet av paradise hotel ikväll och det går ju inte att missa. lund representeras ju i ett antal program på tv nu för tiden.. vet inte riktigt om det är bra eller dåligt. undra vilket program jag skulle varit med i om jag nu fått för mig något sådant.


jag och amanda på jobbet för några månader sen
händer detta för er också när ni städar?



så dumt


sjuk



igår efter jobbet gick jag och vaccinerade mig på svininfluensan, eftersom jag tagit så många sprutor inför resan så tänkte jag inte så mkt på det. fick ont i armen igår vilket jag fick av dem andra också..
MEN! vaknade inatt av att jag frös..svettades.. hade feber! har så sjukt ont i hela kroppen att jag knappt kan röra mig. så nu ska jag bädda ner mig igen..



I will



vaknade kl 12 idag, har typ aldrig sovit så länge. kom hem vid halv 5 imorse efter en utgång på båten. jenni körde en vit kväll så hon körde vilket var guld värt, så fick vi åka lite hummer också. träffade my ute vilket va superkul, hon berättade att hon läser bloggen. det är lite läskigt ibland när man sitter här o skriver för man vet inte vem det är som läser det, därför blir det inte allt för snaskiga detaljer heller! haha.

lathet har präglat denna dag, om en stund kommer amanda hit för myskväll. men först måste jag se gossip girl, går inte att missa.



I will hunt you down





uuut



ja folket då beger vi oss snart utåt



14

Jag jobbar bara 14 gånger till innan jag åker, wiieehoo
idag har jag varit ledig vilket varit behagligt. utgång igår och det var superkul, jag o hanna skakade rumpa som aldrig förr och träffade massa festsugna och dansgalna människor! :P
på lördag blir det nog utgång igen, vi får se vart det bär av.

jag har börjat hicka otroligt ofta. igår hade jag hicka hela 3 gånger.
varför har man hicka? förstår inte vad det ska vara bra för


nu äter jag russin och tänker på amanda, hon är ett litet russin



det är inte lätt när ens humor är skit

haha på tal om humor, vi har lock som vi sätter på alla take away muggar.
Så här om dagen på jobbet satte jag ett lock för örat och kallade på amanda, och sa att jag hade lock för örat.
Jag tyckte det var kul iaf


RSS 2.0