Love is Noise


Eftersom istiden är här ska jag gå och värma mig i duschen



Nu måste vi dra

Gaah jag mår dåligt av denna jävla kyla. elementen är inte på och dom går inte att sätta på. jag har ätit en macka idag och jag orkar inte laga nån mat..
men lördagen va iaf fett me bra. lagom salongsberusade när vi gav oss härifrån för att sedan bli lite väl överförfriskade. vi va hemma vid halv sex, eftersom jag är en morgonmänniska vaknade jag halv 11 och va då tvungen att väcka amanda.
men jag gillar det








broken

om nån timme kommer amanda hit och äter mat och dricker vin. sedan är tanken att vi ska ge oss ut för drinkar.

min toalett har varit konstig ett tag när man spolar, pappa kom hit idag och skulle fixa det. efter en stund hör jag ett "hoppsan, nu funkar den visst inte alls" jodå så att.... ska leva utan toalett några dagar nu var det tydligen tänkt!? eftersom hela skiten måste bytas elr nåt. skickade ett sms till amanda och sa att hon får gå på toa på jobbet innan hon kommer hit haha. hoppas hon klarar sig till imorgon.
livet leker


slut

jag är helt slut. det är kallt ute. När hände det liksom? 
Så mycket som ska göras och så lite energi
jag tackar för mig


Det närmar sig

Nu har det gått 2 månader sen vi bokade vår resa och det är lite mer än två månader kvar, tiden går fort! idag har jag varit ledig så det blev gymmet även om träningsvärken från igår dödar mig. Sen har jag mest slappat, riktigt skönt. Har suttit i tre dagar och letat efter hostels i sydney under nyår men det verkar vara omöjligt! Här sitter man och tänker att man är ute i god tid eftersom det är tre månader till nyår (!!!) men nej, allt är bokat. Så vi får hoppas att det finns nåt när vi kommer dit. Kan ju hoppas att det finns något, verkar ju sådär eftersom allt redan är bokat men jaja. Annars får vi väl sova under en palm i några dagar, och det kommer nog inte bli några problem eftersom vi ska bo på massa små öar utal el o grejer innan så vi lär vara vana.

Jag provpackade min väska också. packade typ en tredjedel av vad jag tänkt och kunde knappt lyfta väskan. Axlarna skrek efter massage efter 2 minuter så ja, det verkar ju lovande.

Nya Zeeland


Förhoppningsvis får vi se en liten kiwi som tydligen bara ska finnas där men jag tvivlar, har hört att den ska finnas på kobjer också.

  


mys


Imorgon blir det en tidig morgon så ikväll är det myskväll



Vaccination

Gårdagen var lite seg men när jag jobbade så kom två av våra stamkunder med en påse gelehjärtan till mig, det räddade min dag! riktigt gulligt, när jag gjorde den enes latte för nån vecka sen så gjorde jag ett hjärta i mjölken som dom tyckte var så fint.. så nu gav dom tillbaka lite hjärtan :)

Efter jobbet hämtade pappas fru mig sen åkte vi hem till furulund och åt en supergod middag. När pappa skulle åka o tanka så tänkte jag att jag kunde följa med och när jag gick ut till bilen så mötte jag tessan! hon har flyttat till kalmar så vi ses aldrig, så jag blev så glad!

Idag var jag och amanda och vaccinera oss. Det var inte så farligt som jag tänkt mig. Vi tog två sprutor idag och så ska vi ta en till om tre veckor, då ska vi även köpa ett drickvaccion och bestämma oss om vi ska ta malariatabletter också.. vi får se, vi får se.. men de två sprutorna idag kostade 900 så jag vill inte veta vad det andra kommer kosta. kommer inte ha råd att resa..
Efter det så gick vi och åt lunch och drack varm choklad till efterätt, sen åkte vi hem här och fixa o trixa.
Nu ska jag fortsätta nörda.




blöö

Igår efter jobbet så gick jag och handlade mat.. lala gick där o plocka på mig det jag skulle ha.. går till kassan o lägger upp allt på bandet.. hon i kassan säger vad det kostar och jag tar upp plånboken och.. och.. kortet har jag glömt på jobbet!! gaah pinsamt. okej om jag skulle köpt typ två saker men jag hade påsar! ja jag fick springa tillbaka till nova och hämta kortet för att sedan springa tillbaka till mataffären och betala.
det värsta är att jag skratttar åt människor som glömmer sin plånbok etc. tänker att vafan har dom ingen koll på sina saker!? men jag ska nog sluta tänka så..
och för att göra allt jobbigare så hade jag en fet väska att bära på där jag hade mina träningskläder för jag tänkte träna efter jobbet.. men eftersom jag sprang fram o tillbaka så sket jag i det. tränade fem dagar i rad förra veckan så kanske bra att vila, får bli träning idag efter jobbet istället.
På torsdag har jag veckans lediga dag och då är det tänkt att jag och amanda ska gå o vaccinera oss för dyra pengar, ååh hade vatt skönare att krypa ner i soffan o mysa!


I gotta feeling

Igår var jag ledig så då gick jag o träna, nu kan jag inte gå..
efter det åkte jag o kim inlines, synd jag inte hade kameran med mig för det såg nog jäkligt roligt ut när vi försökte ta oss fram på gatorna. haha men kul var det iaf!

ikväll ska jag träffa elin och sara på fellini, vilket jag verkligen behöver efter denna pissiga dag. för den har verkligen varit pissig.






då gick vi


Sailing is a blowjob!


insikt

haft en mycket givande kväll. uppdrag ska slutföras, dock med viss ångest.
nu: sova?




shwayze

Jag vill ha semester, jobba sex dagar förra veckan och träna sex dagar... idag får det bli vila med träningen, och bara träna 5 dagar denna veckan. Idag äre jobb 14-21 och jag känner för att sova bort dagen, elr bara dricka vin. fan, vin. det blir vin på torsdag iaf.. bara att hålla ut!


trötter

igår blev det 40 minuter på löpbandet och idag blev det 50. måtte det gör lite nytta iaf. idag köpte jag en sån stor boll som man kan göra situps på, men fan den verkar inte vara lika stabil som dem på gymmet..vågar inte sätta mig på den :S
imorgon blir det gymmet vid 8 på morgonen om jag ska hinna, ska till tandläkaren vid 1 tiden och det är i furulund, och som ni säkert vet så är det inte det lättaste att ta sig dit. så för att hinna så får det bli en tidig morgon. känner redan nu att det kommer bli jobbigt att gå upp i morgon.





RSS 2.0