100826


Jag känner att en uppdatering är på sin plats. Kommer knappt ihåg vad jag gjorde förra veckan.. Elin va hemma från stockholm och vi åt världens godaste lunch på stortorget. Jag saknar henne såå. Sen har jag ju fyllt år, rynkorna börjar komma smygandes.. neeej så tokigt. jag känner mig fortfarande liten och några år äldre hade inte skadat. 
firade iaf med familjen i söndags, mys i tisdags och igår va jag och C ute och åt. smaask

nu måste jag skynda in till stan, skor ska lämnas tillbaka och jag måste gå och se om jag kan få min nya tavla inramad.. elr det är en målarduk så då blir det kanske spänd? ja vad vet jag

imorgon blir det klippning och färgning av mitt för tillfället okontrollerbara hår! livet leker och jag steker


100816


Shit vad det regnade i lördags, men jag o hanna lyckades ta oss till fellini. allt för vinet
igår åkte jag och christian till bjärred för att få lite frisk luft och vatten. någon är besatt av vatten och gick upp kl 5 imorse för att surfa innan jobbet. inte var det jag!


And if you want me to be real deep, I'll hook you up with some poetry

.



.



.



.



.



.


100814


Beger mig ut i regnet, mot fellini för vin med hanna!

ett glas

.



.


100810


det ligger tre paket cigaretter i mitt kök och de är inte mina, jag röker inte ens. vems?

skulle cykla till jobbet igår, till min stora förvåning var det punktering! så det var bara att börja springa till jobbet, det kändes sådär kul eftersom jag var tvungen att gå hem när jag slutat. så imorse var det bara att lämna in den till cykelgubben. undra hur man kommer på att man vill laga cyklar..

jag klättrar lite på väggarna, behöver socker!! inget godis eller liknande, utan COLA. jag har ett beroende, har länge försökt förneka det men det har nu blivit allt för uppenbart. sitter och äter nötter och dricker vatten men det ger inte önskad effekt. jag tuggar frenetiskt medans tankarna leker med känslan av en kall och sprudlande cola.

ska äta på fellini med mamma ikväll, och vad ska drickas till maten. ett glas vin? eller kanske en öl? nej tack, en coooola.

det är du och jag ikväll, äkta kärlek

.



.


100809


Nu är det snart dags för jobbelijobb, bara några timmar så de e chiill. kan inte bestämma mig om jag ska gå eller cykal in. tror jag cyklar så jag kan cykla hem ikväll och sen ut och springa. träningskläderna är redan framlagda så det är bara att hoppa i dem när jag kommer hem ikväll. gud så jobbigt jag kommer tycka det är ikväll men det ska göras. frukten är nerpackad i väskan så nu jävlar är det slim down time.

chirstian är ledig och ute o surfar, jag vill också. måste lära mig, hade vatt skitkul! fast jag lär va skitdålig haha


.




.


100808


vi åkte aldrig till varberg, vi åkte till helsingör istället! riktigt mysig utflykt, gick på de små gatorna, åt mat, shoppade och christian hittade en surfingbräda. alla glada och nöjda :)

har jobbat i veckan och gud va jobbigt det var efter en veckas ledighet haha. helt slut! så helgen har gått åt till att vila upp sig, massa mys och tvätt. vilket inte var lika kul

ikväll blir det matlagning, film och varm choklad. så det får gärna regna mer




100802


aaah så seg. ont i huvet. ont i magen. helt sönder. nu behöver jag verkligen tas hand om.
dagen har gått åt till att hänga lite på gymmet och se cool ut. käkat lunch. gått en lång runda. suttit på nätet och kollat upp diverse saker. dammsugit. ja ni vet.
jag behöver stimuleras. kan någon ta sig an mig? ta mig under sin vinge. sätt mig i rehab, rehab för latisar.  

Imorgon ska jag få åka bil, massa bil. Till varberg och tillbaka. Snällt att jag får följa med tillbaka också.
Jag är riktigt bra på att åka bil. jag måste vara den ultimata passageraren. jag är bra på att byta radiostation, kan underhålla vid behov osv.. jag gillar att äta också, vilket är ett bra tidsfördriv i bilar.

nu är världens fetaste man på tv, jag fick genast upp lite kräk i munnen.

har märkt att jag inte alls tycker om att vara själv. jag som alltid sett mig som en loner, har inte inte varit mycket för att ha pojkvän o så. att vara själv har jag alltid tyckt vatt en känsla av frihet. men nu känns det inte så längre. jag vill inte känna mig fri längre. jag vill känna mig älskad. håller jag på att bli gammal? när tankar om vad lycka igentligen är börjar snurra i huvudet. att lycka är att dela alla fina ögonblick med den man tycker om.

.



.


100801


Idag är det den 1 augusti och jag är helt slut. Jag, christian, micke, simon och martin tryckte in oss i bilen igår och hade en fridfull tur ner till ljunghusen där det väntades partaj! och det var riktigt naajs med massa trevligt folk. Efter några timmars sömn på golvet skulle det köras hem. Då var det dock bara jag, christian och martin som hittades så det var hur mkt plats som helst i bilen. Det blev ett stopp på BK bara för ren överlevnad!

Har kollat på denna klocka ett tag nu. Igår fick jag en överraskning,
världens finaste människa hade köpt den till mig ♥

.



.


RSS 2.0