100629/2


Jag borde gå o lägga mig, ska upp tidigare än byggarbetarna imorgon. det är fan tidigt.. imorse lyckades jag somna om i byggkaoset! en kudde på varje öra och sen ner under täcket, jag har blivit en riktig sovare och jag gillar det. har aldrig sovit så här mycket i hela mitt liv.

Igår träffade jag upp krille, ante och tobbe på fellini efter jobbet. Där dracks det öl och pratades strunt, sen begav vi oss till stortorget för att fortsätta det vi gjorde så bra.

Idag har det blivit läkarbesök, (försök till) shopping och jobbelijobb. jag undrar var fan alla kläder befinner sig!? för det första så finns det nada kläder här hemma, så då beger man sig ut för att inhandla nya men då finns det banne mig inget i affärerna heller.. som är värda att köpa dvs.. hatar när det är rea

Imorgon blir det fest och grill hemma hos sara som fyller år, ska bli riktigt mysig.
Grattis till christian som fyller år idag. hur var det nu, man minns inte sina första fem år så du fyller 21? :)

I catch your eyes
Try not to smile
Bright, morning will hit the sky
And it's no surprise, I wake up with you

.



.


100629


.

Klockan är 00:24 alltså är det ny dag
 precis kommit hem, kallt ute
vill bara ligga i din varma famn

.


100628


Vilken bra helg. Midsommar va lyckat, i lördags gjorde jag absolut ingenting vilket va behövligt. På kvällen kom christian hit, på söndagsmorgon köpte vi massa gott och la oss i parken och lapade sol. Lite senare begav vi oss till bjärred för att köpa mjukglass men eftersom kön va brutal så åkte vi och tittade på havet istället. Älskar havet
När vi kom hem va jag duktig och städade, skrubbade badkaret med klorin! Då passade christian på att sova 1½ timme. det såg skönt ut 
På kvällen såg vi Farsan av Josef Fares, kan inte annat än hålla med om att det var "mulligt mys med fares farsa" haha

I morse väcktes vi vid den förträffliga tiden 7 (?) av det jävla borrandet. Inte helt nöjd med det, dessutom är min rygg helt fucked. Tror det beror på att jag sov i en bagagelucka i fredags.

.



.


100626


Midsommar firades i bjärred och det var en underbar dag! Solen, maten, vinet och det trevliga sällskapet gjorde det riktigt lyckat :)


Sol, vind och vatten är det bästa som jag vet. Men det är på dig jag tänker i hemlighet



.



.



.



.



.



.



.


100624


Nu bär det av till stadsparken, först för möte sen för skönt häng! Glöm inte att jag fyller år om 2 månader, tagga i tid! haha

Ska packa filten nu, tjaarååå

bild från i fredags, fan inte lätt att vara prinsessa på dansgolvet

.



.


100623


Nu får de gå o självdö, börja inte borra 07.45 på morgonen! Snart flyr jag, tar mitt pick o pack och utvandrar.
Det är skitvarmt här inne men kan inte öppna mitt fönster, kan inte se vad det är för väder ute, jag får panik.

Ser jag er får ni smisk

.



.

denna låten är så skön, har inte sett videon innan men den va typ skönare


100622


I fredags va jag ute med Filip, mattias och några andra från filips korridor. Vi va på hallands och hade riktigt kul, dansgolvet gungade och för hundra kronor får man 2 öl och 2 shots! inte konstigt dansgolvet gungade..
I lördags va jag och C på bio, vi såg A-team och den va faktiskt riktigt bra! En riktigt mans-film och jag gilla den skarpt, vill typ vara med och kriga.
Idag har jag försökt ligga ute i solen, men efter en timme var det jag som hade ants in my pants. (I australien fick jag faktiskt myror innanför shortsen när jag låg o solade i en park. inte alls skönt då de bets!)
Iaf så har jag inte gjort så mkt idag som jag borde.. men vad gör det. Jag har iaf träffat hanna och det är allt jag behöver, lite twinny-love. det blev även en liten öl på fellini, mest för att det är tisdag liksom.

Känner att jag behöver en förändring i livet, det kan vara något litet eller något väldigt drastiskt. Lär ju iofs inte bli drastiskt när jag ska göra något.. men känns som det saknas något.. någon
jag blir snart knäpp så mycket jag går runt och grubblar, det håller inte

Sitter i min stora stickade tröja, bara ben och håret är ett burr av lockar, ska boka tid för plåtning med amanda nu. blir förhoppningsvis ritkigt kul


How many really know what love is?
Millions never will
Do you know until you lose it?
That it's everything that we are looking for
 

.


.



100621


ska snart in till stan o shoppa och jobba, men tänkte att först kommer en uppdatering från personalfesten.
Fyfan va kul det va, mat, drinkar, tävlingar och dans i flera timmar.
bra jobbat region syd

.



.



.



.



.


100616


Nu har jag gjort mina situps, håret är plattat och benen inoljade. Jag är redo för att ge mig ut på stan och träffa amanda. Hoppas vi hittar något fint till ikväll, vi har personalfest med middag på hipp i malmö. blir nog riktigt trevligt, först förfest hos johan.

hare fint i solen, Toodles

.




.


100614


Träningsvärken Arne! Imorse var det upp och köra rundan på 50 min, sen hem käka frukost och köra 100 situps.. och snart ska jag cykla till jobbet och stå där halva dagen. känns bra!

De håller på att bygga om fasaden på huset och jag håller på att bli galen, gåå o döööö!!! Det låter så högt att hela huvet burrar. Känns som de kommer borra igenom väggen snart.. ett litet kikhål.. som om inte hela fönstret räcker liksom..

dessa skulle jag behöva nu

.



.


100613


Glömde säga att i torsdags va jag på roadtrip! jovisst, till genarp! Fick följa med Filip efter jobbet och hämta Leo, ut på grusvägar i spöregn.. gud vad jag älskar att åka bil. Så ska ni på roadtrip eller bara har en lång bilresa framför er så ring mig! Jag är bra på att åka bil också, riktigt bra.

I lördags sov jag typ hela dagen, försökte se lite fotboll för att hålla mig ajour med vad som händer. Men jag somnade, fotboll är ett sömnmedel när man stänger av ljudet.
På kvällen kollade jag och C på bio, prince of persia såg vi och vi höll oss vakna heela filmen! Vilken achievement
Sen åkte vi hem och kollade film igen, vi somnade dock efter 20 min..

Idag har det varit kalas mest hela dagen med bullar och allt som hör till, så var tvungen att göra 100 situps när jag kom hem eftersom jag inte sprungit idag. Hoppas det känns riktigt gött i magen imorgon

Ikväll blir det söndagshäng med F. Måste få tag på amanda också,
känner att det är dags med lite nya bilder kanske?
peace out


Mitt namn är mycket och jag vill ha mer, bara lägg dig ner

.



.


100611


Jag har varit ute o sprungit idag, 40 minuter! klapp på axeln, imorgon blir det samma runda på morgonen sen lite solning. Idag har jag varit en riktig liten hurtbulle, började jobba kl 7 o när jag kom hem så började jag städa o fixa o trixa. sen fick jag rycket och sprang en runda o nu på kvällen har jag myst med amanda.
Hon har flyttat till lund så nu kan vi cykla till varandra. underbart

C lånade min tvättstuga igår och eftersom vi tvättade så sent så hann vi inte torktumla det. Men christian va riktigt uppfinningsrik han! När jag kom ut i köket hade han förvandlat det till ett torkrum. Det hängde klädet Överallt, verkligen överallt. Strumpor i lampan, skjorta på kylskåpet och handduken satt fast under en högtalare.
Och inte var det torrt i morse.. what a ripoff!

faaan vad jag längtar bort, där allt är så lätt och fantastiskt
men känner ändå en viss lycka inombors

Från och med Du

.



.



.



.


100609


I morse begav jag mig från C för att träffa Selma på stationen där vi köpte smaskig frukost. Vi satte oss på tåget till malmö, sen bussen till hamnen för att ha möte med alla platschefer. Vi fick en liten tur i vårt bageri vilket var riktigt kul, ska man kanske bli bagare ist?
Efter tre timmars möte begav jag o selma oss ut på stan för prat och shopping, köpte en härlig randig tröja på monki med världens största ficka fram och knappar där bak längs hela ryggen. Vi va tillbaka i lund efter 3 och då skulle jag cykla hem. Till mig förvåning kom jag på att jag hade glömt min cykel hos C och gått in till stationen i morse!? så det var bara att gå dit, hämta cykeln för att seen cykla hem.

Kvällen ska gå i slapphetens teckan, ska sätta på lite skön musik och mumsa på jordgubbar.

Men först alltid en dusch, inte lukta usch stå högt i kurs


Rebecca & Fiona – Luminary Ones

.



.


100606


Shit va tiden går fort, det är redan juni and Im lovin it.
Igår cyklade jag till sara efter jobbet där vi drack vin, lyssnade på musik, gjorde oss i ordning och snackade massa strunt! Sen begav vi oss till fellini för mer vin och drinkar. Sen en sväng till myntha, sen till stortorgets uteservering för mer drinks och sedan till herkules för lite skak av rumpa. En riktigt bra tjejkväll!

Idag har jag träffat mysigaste jenni, lättade hjärtat lite. Vi satt ute i den sköna solen och jag fick den skönaste massage som jag verkligen behövde. Ikväll har jag tagit tag i lägenheten, som jag skrev att jag skulle göra för en vecka sen? Och nu kom jag precis hem efter en timmes promenad med ljuv musik i öronen.

Aloe Blacc – I Need A Dollar

Robyn – Dancing On My Own


Love the life you live, live the life you love

.



.



.



.


100604

ah jag är helt slut, det tar på krafterna att vara ledig.
i onsdags satte jag, krille och några andra oss på myntha och tog oss en öl när jag jobbat klart. jag blev helt snurrig efter bara en öl haha, så det blev bara en! Igår va jag och sara på fellini och hade det mysigt, vin och mat. riktigt smaskigt. Denna lediga dag har spenderats i stadsparken med hanna och några av hennes vänner, riktigt varmt och skönt.

Jag ska nog lägga mig snart, tröttaste människan i lund för tillfället. upp med morgonlärkan imorgon och jobba, ska bli så fantastiskt underbart att jobba när det ska va sool. nej jag är inte bitter, nej herregud nej


Kiss me properly and pull me apart

.



.


100601

När jag vaknade i söndags mådde jag inte helt okej, men efter lite sovande i soffan mådde jag mycket bättre. Och kvällen spenderade jag och C med ritkigt bra söndagsaktiviteter och mys. Kan ha varit en av de bästa söndagarna på länge. Efter att vi båda överlevt en dag på jobbet igår så grävde vi ner oss i soffan med popcorn och vi lyckades se en halv film! det går frammåt.

Imorse åt jag den godaste frukosten på länge, kanske för det var längesen jag åt frukost. och snart ska jag bege mig till jobbet.
Det regnar. solen du kan sluta speja nu och komma fram!
Vädret gör det inte lättare för en att stanna kvar i detta land.


hade vatt mysigare att gräva ner sig i soffan igen


.




.


RSS 2.0