100727


aah städa städa varje fredag också varje juul för det tycker jag är kul.
Nä fyfan kul är det inte, fredag är det inte heller. Städat som en inhyrd balt och inte ser man nån skillnad.
Har nu även suttit och kollat utbildningar och diverse yrken i 2 timmar.. blir jag klokare? Nej
Jag måste ta tag i mitt liv, måste ha förändring. Är sådär nöjd med tillvaron och sådär nöjd med mig själv, ge mig en makeover people. 

Bion var iaf bra igår, vi såg beck. vid ett tillfälle hoppade halva biografen till, så även jag. för övrigt var biografen så liten så det kändes som man satt i någon annans vardagsrum. det tyckte nog personerna framför oss också, fast de trodde nog att de satt i sitt eget vardagsrum för de kunde inte sluta prata. men det görs inget.

njut lite sålänge råå

Shwayze – Buzzin'

Shwayze – Corona And Lime


jag kanske ska bli sekreterare?

.



.


100726


Jag har semester denna veckan vilket är såå schönt. Den senaste veckan har varit rätt lugn.. i fredags blev jag o amanda både mätta och salongsberusade på fellini, jag hade blivit lite berusad redan på dagen på stortorget.. i lördags käkade jag frukost med tobbe, krille och mikaela vilket var väldans trevligt. På kvällen va jag och christian på trädgårdsfest med riktigt skön stämning. Det blev en del vilket märktes när vi skulle gå hem då det skulle kissas på offentliga platser och dyligt.

Dagen har jag spenderat i solen med en bok, att ta det lugnt är verkligen något för mig. Speciellt eftersom min mage inte sammarbetat de senaste dagarna orkar jag helt enkelt inte göra något heller.
Men ikväll blir det bio och mys.


If you weren't real I would make you up

.



.


100717


Cause in my head there’s a greyhound station
Where I send my thoughts to far off destinations
So they may have a chance of finding a place
where they’re far more suited than here

And I do believe it’s true
That there are roads left in both of our shoes

So brown eyes I hold you near
Cause you’re the only song I want to hear

Where soul meets body


.



.






100713


Vilken skön dag. Efter jobbet stack jag och filip till dalby stenbrott och badade i det iskalla vattnet! Var nog bara jag som tyckte det var kallt men det var riktigt skönt. Sen var det hem och göra sig iordning o sen träffa upp mattias, johan och filip på stortorget för öl och firande av att mattias har kommit in på sin utbildning i gbg!
En riktigt härlig kväll, som slutade med att jag och filip satt länge och pratade om livet och alla dess svårigheter. Och alla roliga saker med såklart, nu håller vi tummarna inför helgen som kommer!

Huvudet snurrar av tusen tankar, jag är glad men idag är det något som inte stämmer. Man gör något och får respons av alla utom just den man vill.. något har hänt.. jag vet inte vad och jag orkar för tillfället heller inte bry mig. eller jag försöker iaf för jag borde inte..

.



.


100711


Vilken helg, vilken grej, vilken tjej. Åkte till malmö i fredags och va riktigt sliten när jag kom hem till amanda med all packning. Hon höll på att fota en tjej så jag tog en liten nap på sängen under tiden, när jag piggna till så skulle vi tydligen ut så då vart det bara att på med sminket, zebratröjan och kila iväg. vi stack ett ställe med riktigt najs uteservering och det var riiktigt mycket folk ute, vilket va superkul. Träffade alla rockers och även kändisar haha!

Efter kanske 4 timmars sömn ringde klockan vid 7 och det var dags att fixa håret, sminket och packa inför vår photoshoot. Åkte ut till ribban där det rullades i sanden och blev hundratelet klädombyten. Ju senare det blev på dagen ju mer folk begav sig till stranden.. vilket gjorde att fler o fler ville titta på vad vi gjorde.. men det var bara att ställa sig på alla fyra och köra haha. Vi blev bjudna till några konstiga killar att joina dem men vi va ju inte direkt sugna på det.. haha, men det blir ju så när man är modell och fotografen fotar för en stor känd tidning ( det var vad han fick höra iaf ) 

när vi kände oss klara la vi oss på stranden och stekte en stund, innan vi begav oss in till stan igen. Där blev det mer häng och på kvällen drog jag på mig leopardklänningen (amanda tyckte jag passa in bland hollywoodfruarna) och vi begav  oss till möllan. Där satt det supermycket folk eftersom det var fotboll (!?) men vi tryckte ner oss. Efter diverse svalkande drycker gick vi vidare till kb där det rockades till sent in på småtimmarna.
Så idag har vi varit sådär härligt sega så vi är såå tacksamma för det varma vädret som gör det svårt att andas typ. Förhoppningsvis får jag ett smakprov från bilderna imorgon, ooh jag vill

Nej nu ska jag vila igen, min mage har typ strejkat i en vecka nu och jag mår sådär va
Det känns inte alls bra, det är mycket för tillfället som inte alls känns bra, orkar inte


She's smiling, but is she happy?

.



.


100709


Ikväll åker jag in till amanda i malmö och stannar förmodligen där hela helgen. Det är photoshoot imorgon tiidigt tiidigt på stranden är det tänkt. Självklart är det bara imorgon det ska regna på hela veckan. Min vanliga tur.. bara det är uppehåll på morgonen så blir jag glad, hoppas hoppas!

Nu packar jag allt jag ska ha med mig, blir en del kläder eftersom vi inte vet vad vi ska använda riktigt. Aah så spännande. regnar det får vi väl måla en palm på väggen o fota där haha.


.

.



.


100708


lite uppdatering i mitt annars so fabulous life. I fredags blev jag påkörd av en bil, jag cyklade mot enkelriktat och han körde på mig med vilje. För att kunna veva ner rutan o säga att jag inte fick cykla där. tack tack
Efter denna upplevelse åkte jag till malmö och käka frukost med edward. Det va riktigt mysigt förutom att det är så sjukt mkt fåglar i malmö, de kan inte flyga heller för de har käkat för mycket pommes på mc donalds.

På kvällen hade jag gjort lite picknick till christian som ett litet grattis på födelsedagen. När vinet var uppdrucket så skulle det lekas bartender och flaskan skulle kastas på alla tänkbara sätt. Jag va riktigt grym tills jag skulle slänga den bakom ryggen.. fick in en fullträff i mitt eget ansikte. resultatet blev en bula.. som sedan blev blå..
summan av kardemumman: påkörd och flaska i huvudet på samma dag. thank you god, u must love me

Lördagen spenderades med hanna på fellini där vi drack vin och prata strunt. Kändes som vi inte hade träffats på år o dagar. Söndagen spenderade jag och christian i soffan och gjorde det vi gör bäst.. sov

Annars har jag mest jobbat och haft intessanta kunder.. en albino.. en jackie ferm.. en tant som låst in sig på toaletten.. nothing special


Don’t stop just keep going on
I’m your shoulder lean upon
So come on deliver from inside
All we got is tonight that is right till first light

.



.



.


100703

 
Latar dagar i solen, helt underbart. Nu ska jag träffa Hanna i stan sen får vi se vad som händer.
Ni kan ju njuta av denna fantastiskt dåliga sommarplåga så länge.

Vad gör vi? Nu kör vi

.



.



.


RSS 2.0