100530

Min dator har varit sönder hur länge som helst, därav har min aktivitet varigt mindre effektiv än vanligt. men nu ska jag försöka ändra på det, som vanligt..
Det har varit lunakarneval, jobb, mys och massa twinny-tid under de senaste veckorna. Igår var det bellas 20års fest, tyvärr va nog mitt besök aningens kort pga diverse anledningar, hittade tydligen en hinderbana på vägen hem.. iaf att dömma av hur mina kläder och jag såg ut när jag vaknade imorse.  förfestade väl i 5 timmar vilket satte sina spår, jag skyller allt på bröderna Ahlgren såklart. Dumt att fylla mig med sprit och cigaretter, att man ens kommer på tanken.

Under tiden min dator varit obrukbar har jag viljat blogga hur mkt som helst och haft massa att skriva om, nu när jag väl sitter här ekar mitt huvud.. mer än vanligt..
Jag borde ta tag i min lägenhet men det får vänta några dagar, är ledig på fredag så kanske då.. eller nästa söndag kanske. jag har iaf tagit tag i mig själv och det är bra gjort en dag som denna enligt mig. Så är helt klart nöjd, klapp klapp Im so good

Nu är det snart dags för mys så jag inget mer ordbajseri från min sida för idag. hej

.


 

.




100516

I torsdags var jag ledig så jag o hanna bagav oss till wakefesten vid sjön Sjön, vi är inte så intresserade utav wakebord direkt utan gick mest dit för att det mest är killar som åker wakebord..
på kvällen fortsatte festandet på myntha vilket var lika trevligt som alltid. Gick hem ganska tidigt för jag skulle jobba dagen efter och för att ja.. jag vet inte vad jag ska säga men ingen blev förvånad. aja det är bara att bita ihop, acceptera och köra på. fast igentligen jobbar jag inte så

jag har iaf haft en helt vit helg! och det känns riktigt skönt, kurerat mig så jag blir helt frisk. Känns inte som jag missat något här i lund direkt men däremot amandas fest i malmö vilket vi får ta igen inom det snaraste!

umgick iaf med Kim igår, har inte träffat honom sen vi reste tillsammans så det var verkligen på tiden. Vi käkade och pratade massa om det som varit och det som komma skall. Vi var iaf eniga om en sak och det var Vad fan vi gör i sverige!? vi kom inte på nåt bra svar, men kvar vill vi inte vara iaf.

Efter det åkte jag hem till C och kollade film, såg inte klart den som vanligt så det fick vi göra imorse.. men den va inte så bra.. lite märklig faktiskt

Jag va ute och sprang i regnet i lördags, har bestämt mig att jag ska börja springa igen. bara höften pallar det! dags att ta tag i livet liksom

Sitter och tittar på forever21 hemsida och hittar så mycket som jag vill beställa när min plånbok har styrt upp sin ekonomi. Önskar att jag var i LA i igen så jag kunde spendera flera timmar inne i butiken, smask

Pratar med hanna och hon har en skön plan på hur folket ska få lite mer kärlek. Jag gillar det, det behövs verkligen mer kärlek i detta kalla tråkiga land. att skeda är en rättighet!



.

Livet är för viktigt för att tas på allvar



 

 

.



100512

I måndags var det strålande väder! Hanna kom in till mig på jobbet när jag slutade, en trevlig lite överrasking. Jag skulle ut o gå med krille o emil men jag o hanna var tvugna att äta, haha ovanligt. så de fick komma o möta upp oss på fiket istället. sen gick vi i stan för att hamna i stadsparken där vi mös på en bänk med glass! Sjukt många hurtbullar som sprang runt i cykelbyxor i parken, är cykelbyxor det nya för killar när de tränar? ALLA har det nu, själv tycker jag inte det är allt för sexigt, ingen vill se ditt paket göra akrobatik medans du springer  :) oki?

Igår hyrde jag och C film, det blev the box. riktigt konstig film, jag fatta inte riktigt så jag råka visst somna och missa hela slutet. Hatar när man kämpar sig igenom nästan en hel film för att sedan somna o missa slutet. Kunde man lika bra struntat i det.
När jag skulle cykla hem imorse så var det tydligen storm ute!?! aaah, det regna, blåste och jag vet inte vad. Fick le cykeln för det blåste så mycket. Kom hem och såg ut som en blöt hund, fucking awesome!

snart jobbdags och jag måste bestämma mig när jag vill ha semester i sommar. Har bestämt mig att jag ska nog bara ska ha en vecka.. tror jag.. får bli vecka 29 i juli. Hur ska jag veta när jag vill vara ledig i sommar när jag inte har nåt bestämt och inte har råd att göra nåt? oooh

Känner för en riktig myskväll ikväll när jag kommer hem. med tända ljus och filt. jag har blivit en riktig mysis, synd att det inte är en sport, jag hade varit bra.



.



.


100509

Fredagen som varit spenderade jag först på jobbet och sedan kom kristoffer och tobbe när jag slutade. Vi gick till ett ställa jag inte kommer ihåg namnet på och käkade, han som stod i kassan va en riktig filur! haha skönaste snubben i stan.
Kvällen avnjöts med en stor skål godis och massa sömn.

Jag o hanna va i stan o strosade igår när det plötsligt kom en jäkla massa folk springandes, lundaloppet kallas tydligen detta fenomen? skitstörigt när man vill korsa gatan, men ack nej för då blir man armbågad o nersprungen av ett gäng hurtbullar.
Efter det träffade jag C på stan, gick hem till honom en stund och åt en macka? sen begav jag mig hemmåt för att göra mig redo för kvällen.

Tröttaste själen i stan. Inte jag men det finns andra, eller jag e också sjukt trött. Jag och hanna slutade på tegners igår iaf, riktigt bra. Musiken kunde varit bättre men man får göra det bästa av det och bara kötta dansgolvet haha. det var iaf en rolig kväll med skamliga förslag!

Jag är inne i ett sånt skönt gung i huvet haha. Har så skön musik på datorn som jag spelar från morgon till kväll och när jag inte e hemma fortsätter jag att spela upp musiken i huvudet!
Har märkt att jag har blivit en ritkigt rastlös person, måste göra saker hela tiden. Om jag slappnar av så börjar tänket och jag börjar överanalysera allt i min omgivning. Jag har bestämt mig för att bara köra på, har träffat många människor i mitt liv som jag trott varit på ett visst sätt men som visat sig inte riktigt varit så.. (ibland känns det som att de ändar sig på en dag) Antingen är det bara att fortsätta umgås med människan och veta att den e dum i huvet eller skita i allt. vet inte vilket som är bäst.
Nu blev det en massa flum här..

Dags för gossip girl nu, kan inte missa chuck. veckans höjdpunkt.
sen blir det kanske iväg till C om jag inte somnar snart. snark



.



.


100506


Det har varit skitkallt ute idag, men ack vad jag har varit glad! Haft jättegulliga kunder, en kille skrev ett meddelande på sin tallrik (vi har bara papptallrikar) till mig och ritade massa hjärtan runt om haha. borde kanske gå på dejt med honom, han va säkert 19!

Jag är ledig hela helgen vilket jag inte varit på 5 veckor så det ska bli superskönt. Är dock fortf lite krasslig så får se om det blir utgång elr inte.. men umgås med twinny-love ska jag göra iaf! smask



lyssna och kör

Miike Snow – Animal







.


100505

Tjo!
Jag har varit lite frånvarande men det är för jag har haft så mycket bättre saker än att skriva här, men bättring bättring.
På senaste har det blivit en del festade, kvalborg och valborg är avklarat med livet i behåll och det har även blivit en massa mys, helt okej.
Jag har varit sjuk några dagar, riktig ånghäst på det (har typ ingen röst, ganska sexigt ändå) I bring you säxii

när jag blir frisk ska jag ta tag i träningen har jag intalat mig själv, nu är det inte ens lönt att försöka. Låter anfådd bara jag försöker prata fick jag så snällt höra idag.
Men livet känns bra ändå, jag är så glad och vill bara göra glada saker!

Jag vill att solen ska komma fram mer så jag kan gå i shorts hela tiden, då benen har klastrofobi och vill ut. Jag vill sitta på uteserveringar och dricka vin utan att blåsa bort, men det kommer sverige, det kommer.

Jag hatar mig själv för att jag är sämst på att ta med kameran, därför finns det nada bilder från de senaste äventyren med Twinny. Riktigt tråkigt men vi hade lika roligt ändå, det som är det fina. Blir nog tengan på lördag om jag blir frisk, skaka lite rumpa!

Eftersom jag är sjuk sitter jag mest och hänger vilket i sin tur leder till att jag börjar tänka, vilket aldrig är bra. När jag va liten sa min mamma alltid till mig att jag tänkte för mycket. (aldrig på något viktigt såklart)
Idag började tankarna spinna iväg och jag kände mig lite nere, mest för att det är grått ute osv.. Men då var det en liten sak som hände, en pytteliten sak av en nästan okänd människa som gjorde mig glad igen. Tänk vad de små sakerna kan göra!

.




.


RSS 2.0