Stan!



Nu bär det av till stan där jag ska möta upp hanna!
 tur att vi ska fika för jag e skithungrig, har inte ätit frukost.

Och Grattis till kristoffer som fyller år idag, vad skulle msn varit utan dig!





eat that nasty burger

Om 5 veckor bär det av! wie wie. igår va jag hos läkaren och fixade intyg på att jag är allergisk mot diverse läkemedel, såsom penicillin. har fått det i tablettform och fick en allergisk reaktion. När jag kom till läkaren sa han att det var ju tur att jag inte fick det i spruta för då hade jag kunnat dö, wihoo.
så hoppas ingen försöker spruta in det i mig i utlandet haha.

imorgon efter jobber ska jag prominixa med elin, hoppas det är varmare ute.
antagligen inte..
och på torsdag ska jag träffa hanna, ska bli så kul! år sen vi träffades så vi har massor att ta igen! efter det ska jag göra nåt som inte är lika kul, tvätta.
nu ska jag fixa mat, kanske en burgare?

eat that nasty burger




berövad

.




har tusen tankar i huvet. försöker förstå hur vissa människor i min omgivning tänker när de agerar på vissa sätt, som för mig är helt ologiska. hur man kan ta så lätt på vänskap att man ser det som normalt att helt plötsligt sluta höra av sig. att sluta vara ett stöd mitt i en period när en annan har det som jobbigast.
när du lagt ner massa energi är det bara att sluta försöka, och inse att du är den större personen i det hela. och att vi tydligen prioriterar olika här i livet. Jag är så glad för mina fina vänner som alltid ställer upp. Och det ska bli så skönt att komma ifrån, för det finns inte mycket som håller en kvar.






.


Mer Av Dej

I onsdags var jag ledig så då stack jag o amanda och köpte ny ipod till mig, jag är kär i den. så jävla snygg! sen på kvällen hade vi personalmöte sen gick jag o sara till felli för ett glas vin. det blev mer än bara ett glas vin och kl halv 1 trillade jag hem för att sedan gå upp halv 7 o gå till jobb! lite lätt trött.
nu ska jag iväg för nu ska vi på bio, vi ska se en film som sara valt så jag vet inte ritkigt vad den heter. men det blir nog bra!

hejpårej


jag valde såklart den rosa, passar till mina rosa hörlurar




Make It Rain

idag tisdag så är det exakt 6 veckor kvar tills vi ger oss iväg. ska bli skööönt
kom på att jag måste nog köpa en ny ipod, den jag har nu har presterat bra i 3 år men det är dags för en lite fränare.
inhandlade idag ett par skor som jag ska ha när jag åker! hahaha att jag ens orkar tänka på sånt men det är viktigt! jag vill ha ett par vanliga tygskor (jag har flera styckan hemma men inga hela) men det har varit svårt att hitta några eftersom det kanske inte är säsong för det här hemma? men idag kom jag på att dom brukar ha på topshop så det var bara att knalla in, och jovisst på rea o allt!

Senare ikväll kommer amanda hit med godis! smask,
sen ska vi fixa lite med vår resedagbok som jag började med igår.


Los Angeles - om 6 veckor är jag din





stan

Nu ska jag till stan och träffa elin för lite mat och skvaller. alltid lika trevligt,  men något som också hade varit trevligt är om det hade varit lite sol ute!?!
aja på med kläderna och ut i kylan.

har hört att det är inne med älgar?
eller är det kanske renar..



jag bjuder på klädsel och akrobatiska konster


mat


Nu har jag precis kommit hem från jobbet och snart kommer amanda hit och lagar mat till mig! undrar vad hon tänker laga, men gott lär det bli. sen ska vi mysa lite och småfixa till resan. mycket man ska tänka på.
men det är inte lång tid kvad nu, 47 dagar om jag har räknat rätt och vi ska vara borta i 99. känns helt okej!
spotify vill inte fungera idag. det första jag gör när jag kommer hem är att sätta på musik men nu går inte det så nu är det helt tyst i lägenheten, känns jättekonstigt och ensamt.
Men nu blir det snart mat!

tjaaråå


segling

som sagt igår var det segling. igår regnade det. igår blåste det. igår var det SVINKALLT
men vad gör man inte liksom. halv 7 steg vi upp och försökte trycka i oss en macka för att sedan bege oss. när vi kom till hamnen var det knappt ljust ute och sjukt dålig sikt. härligt
men ja, efter några timmar kom vi fram till vår destination. aningens blötare och kallare, aningens gladare för vi va klara.
men fyfan va härligt det var. skulle göra det nu på sekunden igen om jag var tvungen.

kall och blöt




värdelös

jag är värdelös på att skriva här. har varken orkat eller haft tid. men lite uppdatering då
förra helgen var det massa jobb men även personalfest! det var trevligt. veckan som varit har jag mest spenderat till nödvändiga saker. såsom att ta den tredje vaccinationen, tvätta, träffa läkeran, jobba och träffa amanda. eftersom hon är en nödvändig sak.

har haft sjukt ont i halsen hela veckan, det har varken blivit bättre eller sämre. men igår på jobbet så fick jag skitont, började frysa osv.. så jag fick gå hem lite tidigare. åt lite mat för att sedan somna in 20 över 8 på kvällen! haha, sov till halv 9 idag. och nu är halsen mycker bättre! så det var bara lite sömn den behövde.
ikväll ska jag hem till pappa o ta det lugnt, få mat som alltid är lika trevligt. för imorgon ska vi upp tidigt tidigt! vid 7 tiden ska vi upp för att segla. båten ska upp på varvet så det är bara att köra. efter det blir det snabbt hem o göra sig iordning för kl 2 är det kalas!
så det är min helg kära vänner.
enjoy



det hade inte vatt fel med lite sommar nu


risky business




RSS 2.0