firande

Idag firar jag och min lägenhet 2 år. det ska vi fira med vars ett glas vin och en macka till middag. jag längtar








    

äntligen hemma!

herregud vad jag har glömt hur trött man blir av att jobba! blivit helt slapp på semestern. va på jobbet 1½ timme innan jag skulle börja så jag och vår nya platschef kunde ha möte. sen har det varit full rulle tills stängning, men det gick bättre än jag vågade hoppas på! tur att inte 2 års arbete försvinner på en månad, hehe hade ju vatt tråkigt! nej nu ska jag lägga mig i soffan, kul att det inte finns ett skit på tv. kanske jag borde äta? kom på att jag ätit två mackor till frukost.. och ja.. typ det.. ge mig mat!!



Jorså så att..

Imorgon börjar jag jobba igen. känns konstigt eftersom jag aldrig varit ledig på nästan 2 år. tänk så har jag glömt hur jag ska göra saker och vad jag ska göra! dessutom så stänger jag vilket betyder att jag kommer vara själv de sista 4 timmarna.. aah stackars kunder.. så förvirrad jag kommer vara.. :)

eftersom det har varit min sista lediga dag + att det är söndag så har jag gjort så lite som möjligt. Fast jag har städat och dammsugit och gjort lite nytta också. jag har gjort nåt konstigt med min rygg.. typ i mitten av ryggen, lite till höger. där är jag helt öm, kan inte böja elr vrida kroppen utan att det gör skitont. gaah kan inte någon bara komma och massera mig!


dancing with myself - något jag gör allt för ofta


Snart så

Har varit hemma hos pappa sen i onsdags, skönt som vanligt. Idag va jag o amanda och fixade lite mer till resan. vi fixade visum, boenade på fiji 7 av de 9 dagar vi ska vara där + att vi fixa en båttur som vi ska åka ut till olika öar i 6 dagar, uuunderbart! sen fixade vi boande den första dagen på nya zeeland + första dagen i singapore. Mer och mer faller på plats och det känns bara bättre och bättre. Att komma ifrån och uppleva så mkt nytt, nya platser, kulturer, matupplevelser och träffa så mycket nya människor. jag vill åka imorgon.
Nu åskar det som in i här och det är alldeles kolsvart ute! Så nu ska jag stänga ner och krypa ner i soffan!


Jorden runt på 98 dagar

Jag och amanda va och betalade vår resa idag, då va man 22 tusen fattigare tjohoo! blev även så att vi stannar en vecka längre hehe. va lättare att få flygbiljetten hem, men vi klagar inte direkt. ska dit på fredag igen för att fixa visum, lite mer boende, få försäkringspapper mm.
Imorgon kommer pappa och hämtar mig kl 10 på morgonen, då ska vi åka till nova och köpa en ryggsäck till mig som jag har hittat! wiie
Sen ska vi antagligen ut och segla om vädret tillåter!


Haha kan ni se mig gå runt o bära på denna? den är lika stor som jag är!


Hey you!







 






kööör

bra då kör vi båstad torsd-söndag. köööör
hepådej!

somna somna somna

jag kan inte somna o det suger. va precis ute o gick i 1½ timme och det hjälpte ju inte direkt. blev bara piggare.
bajz

Jorden runt!

Vi va i stan hela dagen idag! Gick först till kilroy för att höra oss för med resan, deras priser osv.. sen gick vi till sta. Där satt vi i ca en timma o pratade med den härliga tjejen som jobba där, hon va riktigt trevlig o duktig! så alla flyg o så skulle gå på precis under 20.000 vilket var det vi hade beräknat. flygen mellan malaysia, bali och thailand fixar vi när vi e på plats då vi inte har bestämt hur länge vi vill vara på de olika platserna i asien. aah allt är så jävla spännande!
platserna som är bokade är iaf:

- los angeles
- fiji
- nya zeeland
- australien
- malaysia
- bali
- thailand

sen kommer vi åka runt på de olika ställena. maaaahaa


när vi hade varit hos resebyråerna gick vi och åt en välbehövlig lunch, där vi fortsatte att prata om vår framtid!






Dirty Diana

Härligt att jag fjällar på hela min rygg, tjohoo.. ser ut som konturerna på världskartan elr nåt. Igår körde pappa mig till sanna för att läman lite saker sen gick jag o sanna in till stan och åt frukost, smaskigt. Sen gick vi hela vägen till nova för att kolla lite saker, bland annat en bikini till mig utan större framgång. köpte dock en riktigt fin plånbok på Benetton, den är i aprikos/korallfärg med guldiga detaljer yeeeey. Imorse gick jag in till stan vid halv 9 tiden för att fixa en sak hos frissan, när jag va klar påbörjade bikinijakten igen. Ingen större framgång denna gången heller men där finns en jag kan tänka mig. Ska in till stan med amanda imorgon så då får hon vara smakråd! Och anledningen till att vi ska in till stan är för att vi ska besöka lite olika resebyråer för att kolla bästa priserna, ställa alla våra tusen frågor och så vidare inför vår resa i vinter.

Var även inne på skånetrafiken, det som ligger vid centralen här i lund för att fråga om tågen som går till båstad. tanken var att jag skulle ta tåget dit på torsdag eftersom sanna o jonna är i danmark fram tills dess så skulle de åka därifrån så skulle vi ses i båstad. lät ju inte alls komplicerat fram tills jag kolla tågtiderna på internet. hejja resan brukar ta 40 min men när jag kolla skulle den ta 2 timmar! tänkte att jag måste gjort nåt fel så bäst att gå o fråga den kunniga personalen på skånetrafiken. gick fram till tanten o frågade om detta verkligen stämde? då svarar hon glatt att ja på grund av banarbete så måste man ta tåget från lund till ramlösa för att där byta tåg till ängelholm, väl framme i ängelholm skulle jag byta till en buss som gick till båstad. (allt detta sa hon så glatt att jag ville strypa henne) jag tackade för mig för att sedan gå hem o sura.

Väl hemma ringer robbin till mig o frågar om jag fått tag på nån som jag kan åka med (för jag hade berättat för honom om vilket meck det var att åka kollektivtrafik). det hade jag ju inte men då räddar han mig med att en kille som skulle åka med dem skulle dit på fredan ist så kan fick plats, tjohoo. räddaren i nöden, som så många gånger innan. så nu är jag glad igen





Apache Vs Sneaky Sound System

Hej igen. Under en lång tid har jag lovat min vän kristoffer att jag skall dedikera denna utsökta blogg till honom. Vi har känt varandra i ungefär fem år nu (är det verkligen 5 år sen vi börja 1an!?) och nu när jag sitter med ett glas vin, en cider och lite baja päron bredvid mig känns det som att tiden är kommen. Kristoffer eller som vi mer känner honom som Krille, är en glad påg som inte är sen med att ta till flaskan när det är dags att ge sig ut att kriga. Jag hoppas att lillekrille blir glad över mitt engagemang i detta inlägg, det kan också vara så att han blir lite mindre glad.. ja rent ut av arg. men jag är inte så rädd för vi är ungefär lika stora... så jag tar honom lätt!


För att vi alla ska känna igen krille valde jag denhär bilden. för det känns som att vi alla någon gång har sett honom i detta tillstånd.. alltså dagen efter krig


Jag dedikerar även en låt. Lyssna och Lär


I want you

aah jag har helt tappat skrivarandan. mamma va här och det var mysigt, vi kollade lite på nova, lagade mat o såg film o lite sånt. sen åkte hon hem på dan igår sen låg jag mest o läste. på kvällen va jag o sanna ute o gick. när vi va vid polhem så började det blixtra och åska. jag blev lite nojig eftersom jag hatar sånt när man e utomhus.. vi gick in mot stan och då slutade det, istället började det regna lite. fast det var lite skönt.
konstigt det kändes när vi gick inne i stan en fredagskväll vid 11 tiden och alla var uppklädda och skulle ut på party, när vi gick runt i mjukiskläder och huvorna uppe!
idag har jag inte gjort så mkt, läst gynnings bok.. that crazy girl. senare ikväll ska jag möta upp sanna o fia på myntha för lite rosé och chill.

mamma är också datanörd







till frukost äter jag soygurt, tycker det låter kuligt med soygurt


och vinnaren är..

Gårdagen med elin på fellini blev som tänkt underbar. Det går inte att ha tråkigt med henne. Loove
Imorse kom min bror crille och felicia hit, vi drack saft och mös i soffan hehe. Bra start på morgonen även om jag var lite seg i kroppen. sen har det blivit städning och den dagliga promenaden. Imorgon ska jag upp och tvätta klockan 8 sen kommer mamma, hon ska stanna till fredag så vi får se vad vi hittar på!
Jag längtar så till vintern nu, jag och amanda på nåt varmt ställe. Pratade precis med kim som sa att han o hans kompisar också ska ut o resa då, ska tvinga dem att fira jul med oss!

vi kommer att ha världen i våra händer!

tjobaloba

haha igår när jag fick skjuts hem från fellini av erik o daniele så hade vi gått förbi ett par skor (typ ett par herrboots) som vi plockade upp för att sedan komma  på att vi itne hade nån användning för dem så vi la dem på ett annat ställe på gatan och gick vidare till bilen. när vi satt oss i bilen går det förbi en kille som går o bär på skorna vi tyckte va så himla fula. haha han måste ju ha plockat upp dem precis efter att vi satte ner dem! så vi smygkörde lite bredvid honom sen vevade erik ner rutan och frågade killen varför han hade tagit hans skor. hahaha stackars killen såg ut som han trodde vi skulle döda honom. han fick gärna behålla de fula skorna för sig själv. jag fick även ett nytt smeknamn igår "bönan", så tack erik.
så illa jag har mått idag, vet inte vad det kan bero på.. kanske för att någon fyllde mig med för mkt vin igår! va iaf uppe tidigt imorse för jag skulle till frissan och klippa  mig och slinga håret, lite sommarfin.
jag och amanda pratade en massa om resan vi planerar.. mycket som ska tänkas på. ekonomin, vad som är billigast, vilket resebolad, vilka flyg vi ska fixa själva.. främst av allt vilka länder vi ska besöka!! haha, vi är inte helt klara med det men det tar sig iaf och allt som saknas är väl ekonomin. men det får vi fixa. oooh så underbart, nu kommer vi överleva vintern också och inte behöva bli deprimerade här hemma.

ikväll ska jag äta med elin och prata skit. hon är en resvan själ så jag får fråga henne om tips och trixs man bör tänka på. nu får jag göra mig iordning!



ChampagneFlickan

Jag har semester men vaknar inte efter åtta nån morgon.. när man är ledig så ska man ju sova länge, men nejnej. är man dräng så är man. imorse va jag o sanna ute o gick en runda, har gjort det några mornar i rad nu o det är himla skönt. har även läst en bok som jag kan rekomendera, champagne-flickan av Caroline L Jensen. Hon läser på juridicum men efter olika omständigheter hamnar hon i köpenhamn och börjar jobba som strippa.
Aahh kan det sluta regna ute, det är varmt men det regnar. vad ska man ha på sig då!? aaah och jag äger nästan bara svarta kläder, ångest.
Ska iaf äta i stan med amanda lite senare idag och så ska vi planera vår framtid lite närmre. förhoppningsvis blir det riktigt bra, om ekonomin vill tillåta det vill säga.
imorgon ska jag klippa o slinga håret kl 9 sen på kvällen ska jag träffa elin, helt för längesen jag såg det lilla livet! höra allt hennes smaskiga skvaller också, blir aldrig fel.


 



 


abroad: furulund

 

 

 

 

Hej bloggen

hejhej.
har inte skrivit på några dagar för jag har haft annat för mig o helt enkelt inte orkat.
i måndags började min semester och då var jag i stan på morgonen och fixade lite seker, vid 2 tiden åkte jag hem till pappa, sedan till ikea och sedan till pappa igen.
i tisdags låg jag och solade vid poolen hela dagen, inte mkt mer.
I onsdags alltså igår va jag o pappa ute o seglade, sjukt härligt. På kvällen åkte vi till limhamn för att hämta lite nya tampar, eftersom min pappa kör som en biltjuv körde han lite för snabbt i en kurva i malmö och krockade med vänstra framhjulet i trottoarkanten. mindre lyckat. fäljen blev lite sne o bucklig annars gick det bra, förutom att jag höll på att dö av skräck.
Och idag har jag solat, läst o tagit det lugnt. aaah älskar semester, förutom att jag aldrig blir brun :(  Måste vara nåt fel på mig.. andra blir bruna bara dom sticker ut tån utanför dörren.. en annan ligger o pressar i timmar.. blir lite röd.. som sedan blir vitt igen..

Nu ska jag laga mig en omelett, sjukt hungrig. imorrn ska jag hem till min syster sen ska jag nog hem till lund igen. får ta tag i min lägenhet och fylla den med alla nya saker från ikea! :) vet dock inte vart jag ska slänga alla de saker jag redan har, måte nog skaffa mig en större lägenhet!

RSS 2.0